Hlasuj v SONCelebritě tady

Hlásněte mi plsky HERE=3.kolo SONC je to důležitý PRO Elísek

Chceš vyčistit monitor?klikni SEM
spřátelíme?Click!
thblackstar.gif image by SaliskoVÝROBNA....click!*2355*

REKLAMI jenom SEM!


Kontrola a zápis AFFs!!!!!tady

Vzhodnocení kontroly AFFS!!! tady

Testík AbOuT mE najdete tady








Únor 2010

little

26. února 2010 v 19:49 | Elísek |  Pixelky
fruitroll1×fruitroll2×fruitroll3×fruitroll4×fruitroll5××××××××××××Bunny Bar2×Bunny Bar1× ××××××××××××××××××××××××××××

oddělovač mufin

26. února 2010 v 19:48 | Elísek |  Pixelky

animals

26. února 2010 v 19:45 | Elísek |  Pixelky
SmileyCentral.comSmileyCentral.comSmileyCentral.comSmileyCentral.com
SmileyCentral.comSmileyCentral.com
SmileyCentral.comSmileyCentral.com
SmileyCentral.com
SmileyCentral.comSmileyCentral.comSmileyCentral.comSmileyCentral.com
SmileyCentral.comSmileyCentral.comSmileyCentral.com
Webfetti.com
Webfetti.com
Webfetti.com

Webfetti.com

Fishy
SmileyCentral.comSmileyCentral.com
SmileyCentral.comSmileyCentral.comSmileyCentral.comSmileyCentral.comSmileyCentral.comSmileyCentral.comSmileyCentral.comSmileyCentral.comSmileyCentral.com
SmileyCentral.comSmileyCentral.com
SmileyCentral.comSmileyCentral.comSmileyCentral.comSmileyCentral.comSmileyCentral.comSmileyCentral.comSmileyCentral.comSmileyCentral.com
SmileyCentral.com
SmileyCentral.comSmileyCentral.com
SmileyCentral.comSmileyCentral.comSmileyCentral.comSmileyCentral.com

Hory

26. února 2010 v 19:38 | Elísek |  ME&MY BLOG
Ahoj!!!
Jak se máte????
Já docela dobře.
Zítra jedeme na hory tak nebudu psát, asi týden:(
Jinak se mějte mooooooooooooooc dobře:)
Pozdravuju všechny svý SBéčka:)


Elísek

http://thumbnail012.mylivepage.com/chunk12/866559/632/small_pusa.gif.jpg

Tohle dejte na blogy svých SB!!!!!!

26. února 2010 v 19:28 | Elísek |  ME&MY BLOG
________@@@@@
___________@@@@@@@________@@@@@
________@@@________@@_____@@@@@@@
________@@___________@@__@@_______@@
________@@____________@@@___________@@
__________@@__________________________@@
____@@@@@@______@@@@_____________@@
__@@@@@@@@@__@@@@@@__________@@
__@@____________@@@@@@@________@@
_@@____________@@@@@@@@______@@
_@@____________@@@@@@@@____@@@
_@@@___________@@@@@@@_______@@
__@@@@__________@@@@@__________@@
____@@@@@@_______________________@@
_________@@_________________________@@
________@@___________@@___________@@
________@@@________@@@@________@@
_________@@@_____@@@_@@@@@@@@
__________@@@@@@@_____@@@@@@
___________@@@@@_@
______________________@
_______________________@
________________________@
________________________@
________________________@___@@@
________________@@@@_@__@____@
______________@_______@@@__@@
________________@@@__@__@@
______________________@
_____________________@
Pošli tuto Kytičku všem svým SB a lidem kteří pro tebe něco znamenají♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Když se Ti to vrátí 1x: Hledej nové SB !
Když se Ti to vrátí 2x: To je dobrý začátek !
Když se Ti to vrátí 3x: Jsi dobré SB !
Když se Ti to vrátí 4x: Zůstaň takové SB jaké jsi !
Když se Ti to vrátí 5x nebo vícekrát: Ochraňují Tě SB !
Za 4 dny dostaneš tento odkaz zpět od každého, kdo Tě má rád!!!
Když tento řetěz přerušíš, navěky zůstaneš smolařem!!!
Pošli to svým SB jestli je máš rád, jestli Tě mají rádi i oni pošlou Ti to zpět!!!

christmas pixels

26. února 2010 v 19:27 | Elísek |  Pixelky

blue pixelky

26. února 2010 v 19:25 | Elísek |  Pixelky


Narozloučenou

26. února 2010 v 19:20 | Elísek
http://thumbnail012.mylivepage.com/chunk12/866559/632/small_pusa.gif.jpg

Chceš se stát mím SB!

26. února 2010 v 19:12 | Elísek |  ME&MY BLOG
Chceš se stát mým SB!
tak do komentářů napiš:

1.přezdívku
2.blog
3.co na diplom


já:
1.Elísek
2.elisek-fun-stuff.blog.cz
3.Amanda Bynes

Dííííííííííííííííííííííííííííííííííííkyyyyyyyyyyyyy mooooooooooooooc xD


třpitivé jmenovky

26. února 2010 v 18:45 | Elísek |  Pro VÁS

Vyrábím třpitivé jmenovky kdo chce stačí vyplnit:

1.Přezdívka(bez háčků a čárek)
2.Blog(abych ti mohla říct o jmenovce)
3.Barva(růžová,modrá,tyrkysová,hnědá,duhová,červená,výnová,blištivá a FUN)

Ahojky
xD
xD
xD
xD



styl Miley

25. února 2010 v 18:12 | Elísek |  Miley Cyrus-Hannah Montana


http://www.dresslikemiley.net/style/styleguides/styleguide376.png

http://dresslikemiley.net/style/styleguides/styleguide07.png








Miley má fakt krásnej styl!!!!


zdroj:

Stars

22. února 2010 v 19:38 | Elísek |  Pixelky

Pixels love,best...

22. února 2010 v 19:37 | Elísek |  Pixelky
Obrázek “http://dl3.glitter-graphics.net/pub/837/837413zyc0bhifhi.gif” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.pixel

Ashly photo

22. února 2010 v 19:35 | Elísek |  Ashley Tisdale












Ashly

22. února 2010 v 19:34 | Elísek |  Ashley Tisdale





Vanessa

22. února 2010 v 19:33 | Elísek |  HSM
16815714.jpg18083658.jpg18083803.jpg18083939.jpg


Ash is pink

22. února 2010 v 19:32 | Elísek |  Ashley Tisdale


Ashley Tisdale

Zac Efron

22. února 2010 v 19:31 | Elísek |  HSM

14.jpg11.jpg1.jpg9.jpg2.jpg


Zac Efron Životopis - Údaje

Jméno: Zachary David Alexander Efron
Datum narození: 18. 10. 1987
Místo narození: San Luis Obispo, Kalifornie, USA
Znamení: Váhy
Přezdívka: Zac
Rodiče: David a Starla
Sourozenci: bratr Dylan
Povolání: herec, zpěvák
Výška: 1,75m
Mazlíčci: Siamská kočka, Dva psi Australští ovčáci
Oblíbené jídlo: Sushi,Exotické jídlo
Lechtivý: Ano
Alergický: Ne

Zac Efron Životopis - Život

Americký herec Zac Efron se narodil v San Luis, Obispo v Californii, 18.října 1987. Rodiče jsou David Efron a Starla Baskett. Když mu bylo 11 let jeho rodiče si všimli jeho schopností ve zpěvu a tak Zac začal brát lekce zpěvu a poprvé si zahrál v muzikálu: Gypsy. Dostal role v hrách Peter Pan, The Music Man, Mame, Little Shop of Horrors.
Na střední škole si všimla jeho potenciálu učitelka dramatických umění a kontaktovala svého přítele filmového agenta, tak Zac začal hostovat v několika seriálových rolích a to ho pilotovalo do televize. V letech 2004-2005 ztvárnil roli Camerona Bale v seriálu od WB Summerlad (mimochodem tady hrál i Jesse McCartney.)
Za roli ve filmu Miracle Run (2004) dostal pochvalu kritiků. Dalším filmem byl DerbyStallion (2005), který měl problém najít distributora a přišel do kin až v prosinci 2006. V roce 2006 hrál také v mega hitu High School Musical (HSM), který vidělo přes 38 milionů diváků v USA. Hodně lidí bylo zmateno jeho zpěvem v HSM. Zac Efron nemohl uzpívat vyšší tony a tak některé songy byli smíšené s hlasem zpěváka Audrew Seeley. Druhé pokračování tohoto filmu je plánováno na konec roku 2007. Předtím se ale Zac Efron objeví v roli Linka Larkina ve velkorozpočtovém muzikálu Hairspray.

Zac Efron Životopis - Filmografie

The big wide world of Carl Laemke - Pete Laemke (2003)
ER - Luke Tomello (2003)
The Guardian - Bobby Neville (2004)
Miracle run - Steven Morgan (2004)
CSI: Miami - Seth Dawson (2005)
The Derby Stallion - Patrick McCardle (2005)
Summerland - Cameron Bale (2005)
Navy NCIS: Naval criminal investigative service - Danny (2006)
High school musical - Troy Bolton (2006)
The Suit life of Zac and Cody - Trevor (2006)
Heist - roznašeč pizzy (2006)
High school musical 2 - Troy Bolton (2007)
Hairspray (2007)

Vanessa Hudgens

22. února 2010 v 19:30 | Elísek |  HSM

1.jpg10.jpg14.jpg2.jpg9.jpg

Vanessa Hudgens Životopis - Úvod

Vanessa Hudgens, celým jménem Vanessa Anne Hudgens se narodila 14.12.1988 v Salinase(California). Vanessa je známa americká herečka a zpěvačka, která debutovala v americkém showbiznise v roku 2003 ve filmu Thirteen, no to ještě netušila, že zaručený úspěch ji čeká až ve filmu High School Musical.

Vanessa Hudgens Životopis - Biografie

Vanessa, jak už víte má 18 let, mladší sestru Stellu Hudgens, která je také herečka. Její rodiče se jmenují Greg Hudgens a Gina Guangco. Vanessa ukončila studium v 7. ročníku a od té doby se učila doma.

Vanessa Hudgens Životopis - Film a TV

Vanessa začala vystupovat před lidmi, když jí bylo 8 let. Nejprve začínala reklamami, za nedlouho přišla úloha Noel ve filmu Thirteen, potom úloha ve filmu Thunderbirds a nakonec v TV seriálech Disney Channel: The Suite Life of Zac and Cody, Still Standing, Quintuplets…A pak to přišlo….Návrh na účinkování v High School Musical. Vanessa dostala úlohu Gabrielly až po kastingu kde přesvědčila svou písní Angels od Jessicy Simpson. V tu chvíli ještě nikdo netušil, že to bude taký velký hit v celé Amerce… alei Evropě! Vanessa si zahrála po boku Ashley Tisdale, Zaca Efrona, Monique Coleman, Lucasa Grabeela a dalších jiných herců. 17.srpna vyšel v Americe druhý díl tohoto filmového megahitu, který sledovala neskutečných 17 miliónů lidí !!!
(Vanessa jako Gabriella ve filmu HSM)

Vanessa Hudgens Životopis - Hudba

Vanessino debutové album V vyšlo v září 2006. Vanessa ho nahrála v Hollywood records a jejím prvním singlem i videoklipem byla píseň Come Back To Me. Druhým videoklipem je Say Ok. Vanessiny písničky Let Go a Let's Dance byly obě použité do reklamy pro ABC, Let Go se ještě objevilo v reklamě do seriálu Desperate Housewives a Let's Dance v show Dancing With The Stars.

Vanessa Hudgens Životopis - Soukromí

Vanessa konečně POTVRDILA pro časopis Teen, že chodí s kolegou z High School Musical ZACEM EFRONEM!